Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7208| Название: | Експертиза якості надання послуг готельного і ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно- ресторанна справа ОС Магістр |
| Авторы: | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна |
| Ключевые слова: | експертиза якості надання послуг методичні вказівки роботи студентів |
| Дата публикации: | 2020 |
| Издательство: | МДУ |
| Краткий осмотр (реферат): | Методичні рекомендації містять вступ завдання, матеріали для забезпечення іорганізації самостійної та індивідуальної роботи студентів рекомендовану літературу. |
| Описание: | Експертиза якості надання послуг готельного і ресторанного господарства: Методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно- ресторанна справа ОС Магістр / укладач Д.І.Молнар-Бабіля.- Мукачево : МДУ, 2020. - 28 с. |
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7208 |
| Располагается в коллекциях: | Методичні рекомендації |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Examination _of _the_ quality _of hotel_ and _restaurant _services.pdf | Експертиза якості надання послуг готельного і ресторанного господарства: Методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно- ресторанна справа ОС Магістр | 1.48 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.