Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7208| Title: | Експертиза якості надання послуг готельного і ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно- ресторанна справа ОС Магістр |
| Authors: | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна |
| Keywords: | експертиза якості надання послуг методичні вказівки роботи студентів |
| Issue Date: | 2020 |
| Publisher: | МДУ |
| Abstract: | Методичні рекомендації містять вступ завдання, матеріали для забезпечення іорганізації самостійної та індивідуальної роботи студентів рекомендовану літературу. |
| Description: | Експертиза якості надання послуг готельного і ресторанного господарства: Методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно- ресторанна справа ОС Магістр / укладач Д.І.Молнар-Бабіля.- Мукачево : МДУ, 2020. - 28 с. |
| URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7208 |
| Appears in Collections: | Методичні рекомендації |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Examination _of _the_ quality _of hotel_ and _restaurant _services.pdf | Експертиза якості надання послуг готельного і ресторанного господарства: Методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно- ресторанна справа ОС Магістр | 1.48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.