Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7208
Title: Експертиза якості надання послуг готельного і ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно- ресторанна справа ОС Магістр
Authors: Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Keywords: експертиза якості
надання послуг
методичні вказівки
роботи студентів
Issue Date: 2020
Publisher: МДУ
Abstract: Методичні рекомендації містять вступ завдання, матеріали для забезпечення іорганізації самостійної та індивідуальної роботи студентів рекомендовану літературу.
Description: Експертиза якості надання послуг готельного і ресторанного господарства: Методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно- ресторанна справа ОС Магістр / укладач Д.І.Молнар-Бабіля.- Мукачево : МДУ, 2020. - 28 с.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7208
Appears in Collections:Методичні рекомендації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Examination _of _the_ quality _of hotel_ and _restaurant _services.pdfЕкспертиза якості надання послуг готельного і ресторанного господарства: Методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно- ресторанна справа ОС Магістр1.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.