Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7139
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хаустова, Ксенія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Чорій, Маріанна Василівна | - |
dc.contributor.author | Ільтьо, Тетяна Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2020-08-10T13:26:10Z | - |
dc.date.available | 2020-08-10T13:26:10Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7139 | - |
dc.description | Хаустова К.М. Формування продуктової стратегії підприємств готельного бізнесу в умовах ринкових змін / К.М. Хаустова, М.В. Чорій, Т.І. Ільтьо // Науковий вісник Полісся. – Чернігів : ЧНТУ, 2020. – № 1 (20). – С. 43-48 | en_US |
dc.description.abstract | Стратегічне управління є однією з важливих функцій у готельній індустрії, реалізація якої покликана забезпечити конкурентоспроможність та довгострокову ефективність функціонування підприємства на ринку готельних послуг. Сучасні умови розвитку готельної індустрії вимагають постійної адаптації представників даного бізнесу до змінних чинників зовнішнього середовища. Водночас, розвиток підприємств у довгостроковій перспективі потребує забезпечення сталості, збалансованості та створення найбільш оптимальних умов для здійснення бізнес-процесів, що виступають основою для надання ефективних та якісних послуг споживачам. Саме тому, концепція стратегічного управління готельного підприємства повинна спрямовуватися на забезпечення економічної стабільності та конкурентоспроможності розвитку в умовах адаптації до ринкових змін. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | інновації | en_US |
dc.subject | готельний продукт | en_US |
dc.subject | стратегічне управління | en_US |
dc.subject | готельний бізнес | en_US |
dc.subject | продуктова стратегія | en_US |
dc.subject | адаптація | en_US |
dc.title | Формування продуктової стратегії підприємств готельного бізнесу в умовах ринкових змін | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Formation_of_product_strategy_of_hotel_business_enterprises_in_the_conditions_of_market_changes.pdf | Формування продуктової стратегії підприємств готельного бізнесу в умовах ринкових змін | 784.33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.