Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7139
Название: Формування продуктової стратегії підприємств готельного бізнесу в умовах ринкових змін
Авторы: Хаустова, Ксенія Михайлівна
Чорій, Маріанна Василівна
Ільтьо, Тетяна Іванівна
Ключевые слова: інновації
готельний продукт
стратегічне управління
готельний бізнес
продуктова стратегія
адаптація
Дата публикации: 2020
Издательство: Чернігів
Краткий осмотр (реферат): Стратегічне управління є однією з важливих функцій у готельній індустрії, реалізація якої покликана забезпечити конкурентоспроможність та довгострокову ефективність функціонування підприємства на ринку готельних послуг. Сучасні умови розвитку готельної індустрії вимагають постійної адаптації представників даного бізнесу до змінних чинників зовнішнього середовища. Водночас, розвиток підприємств у довгостроковій перспективі потребує забезпечення сталості, збалансованості та створення найбільш оптимальних умов для здійснення бізнес-процесів, що виступають основою для надання ефективних та якісних послуг споживачам. Саме тому, концепція стратегічного управління готельного підприємства повинна спрямовуватися на забезпечення економічної стабільності та конкурентоспроможності розвитку в умовах адаптації до ринкових змін.
Описание: Хаустова К.М. Формування продуктової стратегії підприємств готельного бізнесу в умовах ринкових змін / К.М. Хаустова, М.В. Чорій, Т.І. Ільтьо // Науковий вісник Полісся. – Чернігів : ЧНТУ, 2020. – № 1 (20). – С. 43-48
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7139
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Formation_of_product_strategy_of_hotel_business_enterprises_in_the_conditions_of_market_changes.pdfФормування продуктової стратегії підприємств готельного бізнесу в умовах ринкових змін784.33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.