Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6858
Title: Стратегії розвитку концептуальних закладів ресторанного бізнесу в умовах інноваційного зростання
Authors: Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Чисогорська, О.А.
Keywords: стратегії розвитку
концептуальні заклади ресторанного бізнесу
інноваційне зростання
Issue Date: 2020
Publisher: МДУ
Description: Молнар-Бабіля Д.І. Стратегії розвитку концептуальних закладів ресторанного бізнесу в умовах інноваційного зростання / Д.І. Молнар-Бабіля, О.А. Чисогорська // Сучасні тенденції розвитку науки й освіти в умовах поглиблення євроінтеграційних процесів : збірник тез доповідей за матеріалами Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 травня 2020 р., Мукачево / Ред.кол. : Т.Д.Щербан (гол.ред.) та ін. – Мукачево : Вид-во МДУ, 2020. – С. 397-399
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6858
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Strategies_ for_ the_ development_ of_ conceptual_establishments_ of_ the_ restaurant_ business_ in _terms_ of_ innovative_ growth_.pdfСтратегії розвитку концептуальних закладів ресторанного бізнесу в умовах інноваційного зростання771.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.