Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6858
Назва: Стратегії розвитку концептуальних закладів ресторанного бізнесу в умовах інноваційного зростання
Автори: Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Чисогорська, О.А.
Ключові слова: стратегії розвитку
концептуальні заклади ресторанного бізнесу
інноваційне зростання
Дата публікації: 2020
Видавництво: МДУ
Опис: Молнар-Бабіля Д.І. Стратегії розвитку концептуальних закладів ресторанного бізнесу в умовах інноваційного зростання / Д.І. Молнар-Бабіля, О.А. Чисогорська // Сучасні тенденції розвитку науки й освіти в умовах поглиблення євроінтеграційних процесів : збірник тез доповідей за матеріалами Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 травня 2020 р., Мукачево / Ред.кол. : Т.Д.Щербан (гол.ред.) та ін. – Мукачево : Вид-во МДУ, 2020. – С. 397-399
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6858
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Strategies_ for_ the_ development_ of_ conceptual_establishments_ of_ the_ restaurant_ business_ in _terms_ of_ innovative_ growth_.pdfСтратегії розвитку концептуальних закладів ресторанного бізнесу в умовах інноваційного зростання771.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.