Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/662
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Реслер, Марина Василівна | - |
dc.contributor.author | Зозуляк, Марта Михайлівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-14T07:55:08Z | - |
dc.date.available | 2017-12-14T07:55:08Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/662 | - |
dc.description | Бухгалтерський облік: методичні вказівки та завдання для виконання самостійної роботи для студентів денної та заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа» освітнього ступеня «Бакалавр» / укладачі М.В. Реслер, М.М. Зозуляк. – Мукачево: МДУ, 2016. – 56с. | en_US |
dc.description.abstract | Методичні вказівки містять короткий опис навчальної дисципліни «Бухгалтерський облік», зміст робочої програми, перелік питань підсумкового контролю, варіанти завдань для виконання самостійної роботи студентами денної форми навчання та написання контрольних робіт студентами заочної форми навчання. Наведено короткі теоретичні відомості до виконання завдань та перелік літературних джерел. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Мукачівський державний університет | en_US |
dc.subject | бухгалтерський облік | en_US |
dc.title | Бухгалтерський облік: методичні вказівки та завдання для виконання самостійної роботи для студентів денної та заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа» освітнього ступеня «Бакалавр» | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Resler M.V., Zozulyak M. Bukhhalters'kyy oblik.pdf | Бухгалтерський облік | 1.07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.