Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/662
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРеслер, Марина Василівна-
dc.contributor.authorЗозуляк, Марта Михайлівна-
dc.date.accessioned2017-12-14T07:55:08Z-
dc.date.available2017-12-14T07:55:08Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/662-
dc.descriptionБухгалтерський облік: методичні вказівки та завдання для виконання самостійної роботи для студентів денної та заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа» освітнього ступеня «Бакалавр» / укладачі М.В. Реслер, М.М. Зозуляк. – Мукачево: МДУ, 2016. – 56с.en_US
dc.description.abstractМетодичні вказівки містять короткий опис навчальної дисципліни «Бухгалтерський облік», зміст робочої програми, перелік питань підсумкового контролю, варіанти завдань для виконання самостійної роботи студентами денної форми навчання та написання контрольних робіт студентами заочної форми навчання. Наведено короткі теоретичні відомості до виконання завдань та перелік літературних джерел.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМукачівський державний університетen_US
dc.subjectбухгалтерський облікen_US
dc.titleБухгалтерський облік: методичні вказівки та завдання для виконання самостійної роботи для студентів денної та заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа» освітнього ступеня «Бакалавр»en_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Resler M.V., Zozulyak M. Bukhhalters'kyy oblik.pdfБухгалтерський облік1.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.