Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6447
Назва: | Цифрові технології як стратегічний напрям конкурентоспроможності готельно-ресторанного господарства |
Автори: | Савчук, В. С. Хаустова, Ксенія Михайлівна |
Ключові слова: | цифрові технології розвиток економіки готельно-ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | МДУ |
Опис: | Савчук В. С. Цифрові технології як стратегічний напрям конкурентоспроможності готельно-ресторанного господарства / В. С. Савчук, К. М. Хаустова // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ( м. Мукачево, 6-7 квітня 2020 р. ) / Відповідальний за випуск О. В. Феєр. - Мукачево: МДУ, 2020. - С.196-198 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6447 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Digital_technologies as a strategic direction of competitiveness of hotel and restaurant industry.pdf | Цифрові технології як стратегічний напрям конкурентоспроможності готельно-ресторанного господарства | 1.05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.