Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6447
Назва: Цифрові технології як стратегічний напрям конкурентоспроможності готельно-ресторанного господарства
Автори: Савчук, В. С.
Хаустова, Ксенія Михайлівна
Ключові слова: цифрові технології
розвиток економіки
готельно-ресторанний бізнес
Дата публікації: 2020
Видавництво: МДУ
Опис: Савчук В. С. Цифрові технології як стратегічний напрям конкурентоспроможності готельно-ресторанного господарства / В. С. Савчук, К. М. Хаустова // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ( м. Мукачево, 6-7 квітня 2020 р. ) / Відповідальний за випуск О. В. Феєр. - Мукачево: МДУ, 2020. - С.196-198
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6447
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Digital_technologies as a strategic direction of competitiveness of hotel and restaurant industry.pdfЦифрові технології як стратегічний напрям конкурентоспроможності готельно-ресторанного господарства1.05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.