Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6447
Название: | Цифрові технології як стратегічний напрям конкурентоспроможності готельно-ресторанного господарства |
Авторы: | Савчук, В. С. Хаустова, Ксенія Михайлівна |
Ключевые слова: | цифрові технології розвиток економіки готельно-ресторанний бізнес |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | МДУ |
Описание: | Савчук В. С. Цифрові технології як стратегічний напрям конкурентоспроможності готельно-ресторанного господарства / В. С. Савчук, К. М. Хаустова // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ( м. Мукачево, 6-7 квітня 2020 р. ) / Відповідальний за випуск О. В. Феєр. - Мукачево: МДУ, 2020. - С.196-198 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6447 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Digital_technologies as a strategic direction of competitiveness of hotel and restaurant industry.pdf | Цифрові технології як стратегічний напрям конкурентоспроможності готельно-ресторанного господарства | 1.05 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.