Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6444
Titel: Диверсифікація як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства індустрії гостинності
Autoren: Лизанець, Анжела Гейзівна
Фількіна, Б. І.
Stichwörter: індустрія гостинності
диверсифікація
конкурентоспроможність
Erscheinungsdatum: 2020
Herausgeber: МДУ
Beschreibung: Лизанець А. Г. Диверсифікація як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства індустрії гостинності / А. Г. Лизанець, Б. І. Фількіна // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ( м. Мукачево, 6-7 квітня 2020 р. ) / Відповідальний за випуск О. В. Феєр. - Мукачево: МДУ, 2020. - С.179-182
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6444
Enthalten in den Sammlungen:Тези доповідей

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Diversification_as_a_factor_in_increasing_the_competitiveness_of_the_hospitality_industry.pdfДиверсифікація як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства індустрії гостинності1.04 MBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.