Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6423
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМілашовська, Ольга Іванівна-
dc.contributor.authorПушкаш, І. І.-
dc.date.accessioned2020-05-18T10:46:28Z-
dc.date.available2020-05-18T10:46:28Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6423-
dc.descriptionМілашовська О. І. Сучасні тенденції професійної підготовки фахівців готельно-ресторанної справи / О. І. Мілашовська, І. І. Пушкаш // Наука та освіта: актуальні проблеми досліджень на сучасному етапі : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19-20 травня 2016 року / гол. ред. Т. Д. Щербан. – Мукачево, 2016. – С.344-346en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectпрофесійна підготовкаen_US
dc.subjectфахівці готельно-ресторанної справиen_US
dc.subjectпідготовка фахівцівen_US
dc.titleСучасні тенденції професійної підготовки фахівців готельно-ресторанної справиen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modern_trends_in_the_training_of_hotel_and_restaurant_professionals.pdfСучасні тенденції професійної підготовки фахівців готельно-ресторанної справи662.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.