Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6423
Назва: Сучасні тенденції професійної підготовки фахівців готельно-ресторанної справи
Автори: Мілашовська, Ольга Іванівна
Пушкаш, І. І.
Ключові слова: професійна підготовка
фахівці готельно-ресторанної справи
підготовка фахівців
Дата публікації: 2016
Видавництво: МДУ
Опис: Мілашовська О. І. Сучасні тенденції професійної підготовки фахівців готельно-ресторанної справи / О. І. Мілашовська, І. І. Пушкаш // Наука та освіта: актуальні проблеми досліджень на сучасному етапі : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19-20 травня 2016 року / гол. ред. Т. Д. Щербан. – Мукачево, 2016. – С.344-346
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6423
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Modern_trends_in_the_training_of_hotel_and_restaurant_professionals.pdfСучасні тенденції професійної підготовки фахівців готельно-ресторанної справи662.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.