Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6386
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧорій, Мирослава Василівна-
dc.date.accessioned2020-05-14T06:01:31Z-
dc.date.available2020-05-14T06:01:31Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6386-
dc.descriptionЧорій М.В. Вимоги санітарного законодавства для закладів ресторанного господарства / М.В. Чорій // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 53-55en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectсанітарні вимогиen_US
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваen_US
dc.subjectправила роботиen_US
dc.titleВимоги санітарного законодавства для закладів ресторанного господарстваen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Requirements_of_sanitary_legislation_for_restaurants.pdfВимоги санітарного законодавства для закладів ресторанного господарства1.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.