Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6386
Назва: Вимоги санітарного законодавства для закладів ресторанного господарства
Автори: Чорій, Мирослава Василівна
Ключові слова: санітарні вимоги
заклади ресторанного господарства
правила роботи
Дата публікації: 2020
Видавництво: МДУ
Опис: Чорій М.В. Вимоги санітарного законодавства для закладів ресторанного господарства / М.В. Чорій // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 53-55
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6386
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Requirements_of_sanitary_legislation_for_restaurants.pdfВимоги санітарного законодавства для закладів ресторанного господарства1.02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.