Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6384
Title: Особливості обслуговування споживачів закладами ресторанного господарства в умовах епідемії
Authors: Рубіш, Марина Андріївна
Keywords: обслуговування споживачів
умови епідемії
автоматизація кафе
Issue Date: 2020
Publisher: МДУ
Description: Рубіш М.А. Особливості обслуговування споживачів закладами ресторанного господарства в умовах епідемії / М.А. Рубіш // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 51
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6384
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Features_of_customer_service_by_restaurants_in_an_epidemic.pdfОсобливості обслуговування споживачів закладами ресторанного господарства в умовах епідемії1.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.