Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6383
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorУдворгелі, Л.І.-
dc.contributor.authorМілашовська, Ольга Іванівна-
dc.date.accessioned2020-05-14T05:47:55Z-
dc.date.available2020-05-14T05:47:55Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6383-
dc.descriptionУдворгелі Л.І. Процес шокової заморозки в закладах ресторанного господарства / Л.І. Удворгелі, О.І. Мілашовська // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 49-50en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectшокова заморозкаen_US
dc.subjectресторанне господарствоen_US
dc.subjectзамороження продуктів харчуванняen_US
dc.titleПроцес шокової заморозки в закладах ресторанного господарстваen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
The_process_of_shock_freezing_in_restaurants.pdfПроцес шокової заморозки в закладах ресторанного господарства1.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.