Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6383
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Удворгелі, Л.І. | - |
dc.contributor.author | Мілашовська, Ольга Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-14T05:47:55Z | - |
dc.date.available | 2020-05-14T05:47:55Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6383 | - |
dc.description | Удворгелі Л.І. Процес шокової заморозки в закладах ресторанного господарства / Л.І. Удворгелі, О.І. Мілашовська // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 49-50 | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | шокова заморозка | en_US |
dc.subject | ресторанне господарство | en_US |
dc.subject | замороження продуктів харчування | en_US |
dc.title | Процес шокової заморозки в закладах ресторанного господарства | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
The_process_of_shock_freezing_in_restaurants.pdf | Процес шокової заморозки в закладах ресторанного господарства | 1.03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.