Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6383
Назва: Процес шокової заморозки в закладах ресторанного господарства
Автори: Удворгелі, Л.І.
Мілашовська, Ольга Іванівна
Ключові слова: шокова заморозка
ресторанне господарство
замороження продуктів харчування
Дата публікації: 2020
Видавництво: МДУ
Опис: Удворгелі Л.І. Процес шокової заморозки в закладах ресторанного господарства / Л.І. Удворгелі, О.І. Мілашовська // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 49-50
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6383
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
The_process_of_shock_freezing_in_restaurants.pdfПроцес шокової заморозки в закладах ресторанного господарства1.03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.