Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6383
Titel: Процес шокової заморозки в закладах ресторанного господарства
Autoren: Удворгелі, Л.І.
Мілашовська, Ольга Іванівна
Stichwörter: шокова заморозка
ресторанне господарство
замороження продуктів харчування
Erscheinungsdatum: 2020
Herausgeber: МДУ
Beschreibung: Удворгелі Л.І. Процес шокової заморозки в закладах ресторанного господарства / Л.І. Удворгелі, О.І. Мілашовська // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 49-50
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6383
Enthalten in den Sammlungen:Тези доповідей

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
The_process_of_shock_freezing_in_restaurants.pdfПроцес шокової заморозки в закладах ресторанного господарства1.03 MBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.