Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6383
Title: Процес шокової заморозки в закладах ресторанного господарства
Authors: Удворгелі, Л.І.
Мілашовська, Ольга Іванівна
Keywords: шокова заморозка
ресторанне господарство
замороження продуктів харчування
Issue Date: 2020
Publisher: МДУ
Description: Удворгелі Л.І. Процес шокової заморозки в закладах ресторанного господарства / Л.І. Удворгелі, О.І. Мілашовська // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 49-50
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6383
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
The_process_of_shock_freezing_in_restaurants.pdfПроцес шокової заморозки в закладах ресторанного господарства1.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.