Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6382
Назва: Використання функціональних інгрідієнтів (харчових волокон) в технології продукції ресторанного господарства
Автори: Удворгелі, Л.І.
Ключові слова: ресторанне господарства
харчові волокна
вітаміни
антиоксиданти
Дата публікації: 2020
Видавництво: МДУ
Опис: Удворгелі Л.І. Використання функціональних інгрідієнтів (харчових волокон) в технології продукції ресторанного господарства / Л.І. Удворгелі // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 48-49
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6382
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
The_use_of_functional_ingredients_(dietary_fiber)_in_the_technology_of_restaurant_products.pdfВикористання функціональних інгрідієнтів (харчових волокон) в технології продукції ресторанного господарства1.03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.