Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6382
Назва: | Використання функціональних інгрідієнтів (харчових волокон) в технології продукції ресторанного господарства |
Автори: | Удворгелі, Л.І. |
Ключові слова: | ресторанне господарства харчові волокна вітаміни антиоксиданти |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | МДУ |
Опис: | Удворгелі Л.І. Використання функціональних інгрідієнтів (харчових волокон) в технології продукції ресторанного господарства / Л.І. Удворгелі // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 48-49 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6382 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
The_use_of_functional_ingredients_(dietary_fiber)_in_the_technology_of_restaurant_products.pdf | Використання функціональних інгрідієнтів (харчових волокон) в технології продукції ресторанного господарства | 1.03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.