Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6382
Название: Використання функціональних інгрідієнтів (харчових волокон) в технології продукції ресторанного господарства
Авторы: Удворгелі, Л.І.
Ключевые слова: ресторанне господарства
харчові волокна
вітаміни
антиоксиданти
Дата публикации: 2020
Издательство: МДУ
Описание: Удворгелі Л.І. Використання функціональних інгрідієнтів (харчових волокон) в технології продукції ресторанного господарства / Л.І. Удворгелі // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 48-49
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6382
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
The_use_of_functional_ingredients_(dietary_fiber)_in_the_technology_of_restaurant_products.pdfВикористання функціональних інгрідієнтів (харчових волокон) в технології продукції ресторанного господарства1.03 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.