Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6382
Название: | Використання функціональних інгрідієнтів (харчових волокон) в технології продукції ресторанного господарства |
Авторы: | Удворгелі, Л.І. |
Ключевые слова: | ресторанне господарства харчові волокна вітаміни антиоксиданти |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | МДУ |
Описание: | Удворгелі Л.І. Використання функціональних інгрідієнтів (харчових волокон) в технології продукції ресторанного господарства / Л.І. Удворгелі // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 48-49 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6382 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
The_use_of_functional_ingredients_(dietary_fiber)_in_the_technology_of_restaurant_products.pdf | Використання функціональних інгрідієнтів (харчових волокон) в технології продукції ресторанного господарства | 1.03 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.