Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6382
Titel: | Використання функціональних інгрідієнтів (харчових волокон) в технології продукції ресторанного господарства |
Autoren: | Удворгелі, Л.І. |
Stichwörter: | ресторанне господарства харчові волокна вітаміни антиоксиданти |
Erscheinungsdatum: | 2020 |
Herausgeber: | МДУ |
Beschreibung: | Удворгелі Л.І. Використання функціональних інгрідієнтів (харчових волокон) в технології продукції ресторанного господарства / Л.І. Удворгелі // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 48-49 |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6382 |
Enthalten in den Sammlungen: | Тези доповідей |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
The_use_of_functional_ingredients_(dietary_fiber)_in_the_technology_of_restaurant_products.pdf | Використання функціональних інгрідієнтів (харчових волокон) в технології продукції ресторанного господарства | 1.03 MB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.