Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6382
Titel: Використання функціональних інгрідієнтів (харчових волокон) в технології продукції ресторанного господарства
Autoren: Удворгелі, Л.І.
Stichwörter: ресторанне господарства
харчові волокна
вітаміни
антиоксиданти
Erscheinungsdatum: 2020
Herausgeber: МДУ
Beschreibung: Удворгелі Л.І. Використання функціональних інгрідієнтів (харчових волокон) в технології продукції ресторанного господарства / Л.І. Удворгелі // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 48-49
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6382
Enthalten in den Sammlungen:Тези доповідей

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
The_use_of_functional_ingredients_(dietary_fiber)_in_the_technology_of_restaurant_products.pdfВикористання функціональних інгрідієнтів (харчових волокон) в технології продукції ресторанного господарства1.03 MBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.