Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6382
Title: Використання функціональних інгрідієнтів (харчових волокон) в технології продукції ресторанного господарства
Authors: Удворгелі, Л.І.
Keywords: ресторанне господарства
харчові волокна
вітаміни
антиоксиданти
Issue Date: 2020
Publisher: МДУ
Description: Удворгелі Л.І. Використання функціональних інгрідієнтів (харчових волокон) в технології продукції ресторанного господарства / Л.І. Удворгелі // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 48-49
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6382
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
The_use_of_functional_ingredients_(dietary_fiber)_in_the_technology_of_restaurant_products.pdfВикористання функціональних інгрідієнтів (харчових волокон) в технології продукції ресторанного господарства1.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.