Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6352
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чорій, Мирослава Василівна | - |
dc.contributor.author | Куцмида, А.Т. | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-13T05:26:55Z | - |
dc.date.available | 2020-05-13T05:26:55Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6352 | - |
dc.description | Чорій М.В. Гастрономічний туризм Закарпаття: роль національних кухонь у формуванні гастрономічних особливостей регіону / М.В. Чорій, А.Т. Куцмида // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 33-35 | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | гастрономічний туризм | en_US |
dc.subject | Закарпатська область | en_US |
dc.subject | національна кухня | en_US |
dc.title | Гастрономічний туризм Закарпаття: роль національних кухонь у формуванні гастрономічних особливостей регіону | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Gastronomic_tourism_of_Transcarpathia_the role_of_national_cuisines_in_the_formation_of_gastronomic_features_of_the_region.pdf | Гастрономічний туризм Закарпаття: роль національних кухонь у формуванні гастрономічних особливостей регіону | 1.02 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.