Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6352
Назва: Гастрономічний туризм Закарпаття: роль національних кухонь у формуванні гастрономічних особливостей регіону
Автори: Чорій, Мирослава Василівна
Куцмида, А.Т.
Ключові слова: гастрономічний туризм
Закарпатська область
національна кухня
Дата публікації: 2020
Видавництво: МДУ
Опис: Чорій М.В. Гастрономічний туризм Закарпаття: роль національних кухонь у формуванні гастрономічних особливостей регіону / М.В. Чорій, А.Т. Куцмида // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 33-35
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6352
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Gastronomic_tourism_of_Transcarpathia_the role_of_national_cuisines_in_the_formation_of_gastronomic_features_of_the_region.pdfГастрономічний туризм Закарпаття: роль національних кухонь у формуванні гастрономічних особливостей регіону1.02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.