Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6352| Название: | Гастрономічний туризм Закарпаття: роль національних кухонь у формуванні гастрономічних особливостей регіону |
| Авторы: | Чорій, Мирослава Василівна Куцмида, А.Т. |
| Ключевые слова: | гастрономічний туризм Закарпатська область національна кухня |
| Дата публикации: | 2020 |
| Издательство: | МДУ |
| Описание: | Чорій М.В. Гастрономічний туризм Закарпаття: роль національних кухонь у формуванні гастрономічних особливостей регіону / М.В. Чорій, А.Т. Куцмида // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 33-35 |
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6352 |
| Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Gastronomic_tourism_of_Transcarpathia_the role_of_national_cuisines_in_the_formation_of_gastronomic_features_of_the_region.pdf | Гастрономічний туризм Закарпаття: роль національних кухонь у формуванні гастрономічних особливостей регіону | 1.02 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.