Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6352| Title: | Гастрономічний туризм Закарпаття: роль національних кухонь у формуванні гастрономічних особливостей регіону |
| Authors: | Чорій, Мирослава Василівна Куцмида, А.Т. |
| Keywords: | гастрономічний туризм Закарпатська область національна кухня |
| Issue Date: | 2020 |
| Publisher: | МДУ |
| Description: | Чорій М.В. Гастрономічний туризм Закарпаття: роль національних кухонь у формуванні гастрономічних особливостей регіону / М.В. Чорій, А.Т. Куцмида // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 33-35 |
| URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6352 |
| Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Gastronomic_tourism_of_Transcarpathia_the role_of_national_cuisines_in_the_formation_of_gastronomic_features_of_the_region.pdf | Гастрономічний туризм Закарпаття: роль національних кухонь у формуванні гастрономічних особливостей регіону | 1.02 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.