Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6352
Titel: | Гастрономічний туризм Закарпаття: роль національних кухонь у формуванні гастрономічних особливостей регіону |
Autoren: | Чорій, Мирослава Василівна Куцмида, А.Т. |
Stichwörter: | гастрономічний туризм Закарпатська область національна кухня |
Erscheinungsdatum: | 2020 |
Herausgeber: | МДУ |
Beschreibung: | Чорій М.В. Гастрономічний туризм Закарпаття: роль національних кухонь у формуванні гастрономічних особливостей регіону / М.В. Чорій, А.Т. Куцмида // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 33-35 |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6352 |
Enthalten in den Sammlungen: | Тези доповідей |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
Gastronomic_tourism_of_Transcarpathia_the role_of_national_cuisines_in_the_formation_of_gastronomic_features_of_the_region.pdf | Гастрономічний туризм Закарпаття: роль національних кухонь у формуванні гастрономічних особливостей регіону | 1.02 MB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.