Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6352
Titel: Гастрономічний туризм Закарпаття: роль національних кухонь у формуванні гастрономічних особливостей регіону
Autoren: Чорій, Мирослава Василівна
Куцмида, А.Т.
Stichwörter: гастрономічний туризм
Закарпатська область
національна кухня
Erscheinungsdatum: 2020
Herausgeber: МДУ
Beschreibung: Чорій М.В. Гастрономічний туризм Закарпаття: роль національних кухонь у формуванні гастрономічних особливостей регіону / М.В. Чорій, А.Т. Куцмида // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 33-35
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6352
Enthalten in den Sammlungen:Тези доповідей

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Gastronomic_tourism_of_Transcarpathia_the role_of_national_cuisines_in_the_formation_of_gastronomic_features_of_the_region.pdfГастрономічний туризм Закарпаття: роль національних кухонь у формуванні гастрономічних особливостей регіону1.02 MBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.