Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6352
Title: Гастрономічний туризм Закарпаття: роль національних кухонь у формуванні гастрономічних особливостей регіону
Authors: Чорій, Мирослава Василівна
Куцмида, А.Т.
Keywords: гастрономічний туризм
Закарпатська область
національна кухня
Issue Date: 2020
Publisher: МДУ
Description: Чорій М.В. Гастрономічний туризм Закарпаття: роль національних кухонь у формуванні гастрономічних особливостей регіону / М.В. Чорій, А.Т. Куцмида // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 33-35
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6352
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gastronomic_tourism_of_Transcarpathia_the role_of_national_cuisines_in_the_formation_of_gastronomic_features_of_the_region.pdfГастрономічний туризм Закарпаття: роль національних кухонь у формуванні гастрономічних особливостей регіону1.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.