Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/628
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМолнар, Джосія Імреївна-
dc.date.accessioned2017-12-09T10:47:12Z-
dc.date.available2017-12-09T10:47:12Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/628-
dc.descriptionХарчова хімія: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно- ресторанна справа»/ укладач Д.І.Молнар. - Мукачево: МДУ, 2017. - 45с.en_US
dc.description.abstractМетодичні матеріали містять методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectхарчова хіміяen_US
dc.titleХарчова хімія: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»en_US
dc.typeOtheren_US
Располагается в коллекциях:Методичні рекомендації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Molnar Metodychka 2017 (1).pdfХарчова хімія916.7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.