Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/628
Titel: Харчова хімія: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Autoren: Молнар, Джосія Імреївна
Stichwörter: харчова хімія
Erscheinungsdatum: 2017
Herausgeber: МДУ
Zusammenfassung: Методичні матеріали містять методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання.
Beschreibung: Харчова хімія: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно- ресторанна справа»/ укладач Д.І.Молнар. - Мукачево: МДУ, 2017. - 45с.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/628
Enthalten in den Sammlungen:Методичні рекомендації

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Molnar Metodychka 2017 (1).pdfХарчова хімія916.7 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.