Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/628
Title: Харчова хімія: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Authors: Молнар, Джосія Імреївна
Keywords: харчова хімія
Issue Date: 2017
Publisher: МДУ
Abstract: Методичні матеріали містять методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання.
Description: Харчова хімія: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно- ресторанна справа»/ укладач Д.І.Молнар. - Мукачево: МДУ, 2017. - 45с.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/628
Appears in Collections:Методичні рекомендації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Molnar Metodychka 2017 (1).pdfХарчова хімія916.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.