Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6159
Title: Впровадження інновацій як метод удосконалення діяльності ресторану
Authors: Мілашовська, Ольга Іванівна
Шутак, Ю. Б.
Keywords: економіка ресторанної справи
інновації
удосконалення діяльності ресторану
Issue Date: 2017
Publisher: МДУ
Description: Мілашовська О. І. Впровадження інновацій як метод удосконалення діяльності ресторану / О. І. Мілашовська, Ю. Б. Шутак // Управління економічними процесами: сучасні реалії і виклики : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (22-23 березня 2017 р.) / Відповідальний за випуск В. Ф. Проскура. – Мукачево, 2017. – С.139-140
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6159
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Introduction_of_innovations_as_a_method_of_improving_the_restaurant.pdfВпровадження інновацій як метод удосконалення діяльності ресторану706.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.