Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5303
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна-
dc.date.accessioned2020-04-01T08:30:41Z-
dc.date.available2020-04-01T08:30:41Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5303-
dc.descriptionМолнар-Бабіля Д. І. Визначення важких металів в харчових продуктах / Д. І. Молнар-Бабіля // Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (21 березня 2018 року). – Мукачево, 2018. – С.74-75en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectважкі металиen_US
dc.subjectхарчові продуктиen_US
dc.titleВизначення важких металів в харчових продуктахen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Determination_of_heavy_metals_in_food.pdfВизначення важких металів в харчових продуктах785.72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.