Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5274
Назва: | Функціонування готельно-ресторанних комплексів у кризових умовах |
Автори: | Білак, Георгій Георгійович Фединець, О. Р. |
Ключові слова: | кризові умови готельно-ресторанні комплекси функціонування готелів |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | МДУ |
Опис: | Білак Г. Г. Функціонування готельно-ресторанних комплексів у кризових умовах / Г. Г. Білак, О. Р. Фединець // Туризм і рекреація: наука, освіта, практика: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції / ред. кол.: Т. Д. Щербан (гол.) та ін. – Мукачево: РВВ МДУ, 2018.- С. 55-57 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5274 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Operation_ of_ hotel _and _restaurant_ complexes_ in _crisis_ conditions.pdf | Функціонування готельно-ресторанних комплексів у кризових умовах | 609.4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.