Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5259
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКампов, Надія Семенівна-
dc.contributor.authorКасинець, Отокар Вікторович-
dc.date.accessioned2020-03-30T14:01:45Z-
dc.date.available2020-03-30T14:01:45Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5259-
dc.descriptionКампов Н. С. Знайомство з національною кухнею - головний елемент гастрономічних турів / Н. С. Кампов, О. В. Касинець // Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (21 березня 2018 року). – Мукачево, 2018. – С.11-12en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectнаціональна кухняen_US
dc.subjectгастрономічний турen_US
dc.titleЗнайомство з національною кухнею - головний елемент гастрономічних турівen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Familiarity_with_national_cuisine_is_a_major_element_of_gastronomic_tours.pdfЗнайомство з національною кухнею - головний елемент гастрономічних турів774.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.