Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5259
Назва: Знайомство з національною кухнею - головний елемент гастрономічних турів
Автори: Кампов, Надія Семенівна
Касинець, Отокар Вікторович
Ключові слова: національна кухня
гастрономічний тур
Дата публікації: 2018
Видавництво: МДУ
Опис: Кампов Н. С. Знайомство з національною кухнею - головний елемент гастрономічних турів / Н. С. Кампов, О. В. Касинець // Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (21 березня 2018 року). – Мукачево, 2018. – С.11-12
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5259
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Familiarity_with_national_cuisine_is_a_major_element_of_gastronomic_tours.pdfЗнайомство з національною кухнею - головний елемент гастрономічних турів774.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.