Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5259
Название: Знайомство з національною кухнею - головний елемент гастрономічних турів
Авторы: Кампов, Надія Семенівна
Касинець, Отокар Вікторович
Ключевые слова: національна кухня
гастрономічний тур
Дата публикации: 2018
Издательство: МДУ
Описание: Кампов Н. С. Знайомство з національною кухнею - головний елемент гастрономічних турів / Н. С. Кампов, О. В. Касинець // Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (21 березня 2018 року). – Мукачево, 2018. – С.11-12
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5259
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Familiarity_with_national_cuisine_is_a_major_element_of_gastronomic_tours.pdfЗнайомство з національною кухнею - головний елемент гастрономічних турів774.83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.