Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 531-540 of 609 (Search time: 0.018 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Органічна хімія: Методичні рекомендації до проведення практичних занять з дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014-Середня освіта (природничі науки)Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2024Органічна хімія: Методичні рекомендації до проведення лабораторних занять з дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014-Середня освіта (природничі науки)Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2020Методика навчання математики: Формування у молодших школярів умінь і навичок обчислювальних прийомів та розв’язування задач (на додавання та віднімання). Методичні рекомендації для забезпечення самостійної та індивідуальної роботи студентів для здобувачів фахової передвищої освіти спеціальності 013 Початкова освітаДоктор, К.О.; Павлик, М.А.
2024Інноваційні технології в туризмі : методичні вказівки для підготовки до семінарських (практичних) занять для здобувачів другого (магістерського) рівня освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація»Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна; Маслиган, Олена Олександрівна; Ільтьо, Тетяна Іванівна
2024Методика гурткової роботи: методичні рекомендації до виконання самостійної роботи з дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 013 «Початкова освіта»Брижак, Надія Юріївна
2022Організація логіко-математичного розвитку дітей дошкільного віку на прогулянці: методичні рекомендації для здобувачів освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта ОПС «Фаховий молодший бакалавр»Кертис, Н. В.
2024Організація підприємницької діяльності в готельно-ресторанній та музейній справі: методичні вказівки для підготовки до семінарських (практичних) занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальності спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”, 027 “Музеєзнавство, пам’яткознавство”Бошота, Неля Василівна
2024Економіка туризму та готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки для підготовки до семінарських (практичних) занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа, 242 Туризм і рекреаціяБошота, Неля Василівна
2024Практична фонетика англійської мови: методичні вказівки до організації самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освітаКравченко, Тетяна Миколаївна
2024Педагогіка: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять та організації самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014.15 Середня освіта (природничі науки)Дудаш, О.С.