Issue Date | Title | Author(s) |
2025 | Управління трудовими ресурсами та їх адаптація до технологічних змін в економіці | Козарь, Василь; Головачко, Василь Михайлович |
2025 | Інституційний вимір формування ефективної держави: постановка проблеми | Голубь, Валерія Володимирівна; Кампов, Надія Семенівна |
2025 | Сучасні підходи до підтримки малого бізнесу в Україні в умовах війни | Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна; Кошілка, М. |
2025 | Аналіз системи пенсійного забезпечення в Україні: сучасний стан, проблеми та шляхи їх вирішення | Братюк, Віра Петрівна |
2025 | Аналіз контролю за використанням бюджетних коштів в Україні: переваги та недоліки | Братюк, Віра Петрівна; Бурач, Т. |
2025 | Страхування в умовах війни: проблеми та шляхи їх вирішення | Братюк, Віра Петрівна |
2025 | Стратегічні напрями інноваційного розвитку логістичних процесів у готельно-ресторанному бізнесі | Химич, В.В.; Кампов, Надія Семенівна |
2025 | Ефективні методи розвитку орфографічної грамотності здобувачів вищої освіти | Попович, Надія Ференцівна |
2025 | Інноваційні методи розвитку культури мовлення здобувачів вищої освіти | Папєта, Д. О.; Попович, Надія Ференцівна |
2025 | Модернізація навчального процесу у сфері готельно-ресторанної справи: інновації, технології та практичні навички | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Дідик, О. |
2025 | Прогресивність в освіті як фактор формування громадянського суспільства | Малець, Олександр Омелянович; Малець, Н.Б. |
2025 | Ефективні способи викладання танавчання державної мови в сучасному мультикультурному середовищі | Малець, Олександр Омелянович; Малець, Н.Б. |
2025 | Особливості вивчення лексичних норм української мови здобувачами вищої освіти | Гусак, О.-Е.В.; Попович, Надія Ференцівна |
2025 | Специфіка засвоєння стилістичних норм української мови здобувачами вищої освіти | Гольча, А.М.; Попович, Надія Ференцівна |
2025 | Місце таргетингу в системі комунікацій підприємств сфери гостинності | Чорій, Мирослава Василівна; Гуменюк, Д. |
2025 | Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло | Панкова, О.М.; Шитікова, Тетяна Володимирівна |
2025 | Практичні аспекти просування ресторанних послуг | Чорій, Мирослава Василівна; Мішко, Д.В. |
2025 | Екологічні ініціативи у туризмі та сфері гостинності | Удворгелі, Лариса Іванівна; Петришин, Н.З. |
2025 | Клієнтоорієнтованість як ключовий інструмент для завоювання нових та утримання існуючих гостей закладів сфери гостинності | Рубіш, Марина Андріївна; Попович, Д.В. |
2025 | Застосування технологій молекулярної міксології в роботі сучасних барів | Панкова, О.М.; Шитікова, Тетяна Володимирівна |