Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4855
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБілаш, Олена Володимирівна-
dc.date.accessioned2020-02-21T08:45:42Z-
dc.date.available2020-02-21T08:45:42Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4855-
dc.descriptionБілаш О. В. Фрактальний підхід до стратегічного планування підприємств готельно-ресторанного бізнесу / О. В. Білаш // Актуальні проблеми обліково-аналітичного процесу в управлінні підприємницькою діяльністю: матеріали VIІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ( м. Мукачево, 19 листопада 2019 р.) / гол.ред. М.В. Реслер. - Мукачево : МДУ, 2019. - С. 171-175en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесen_US
dc.subjectстратегічне плануванняen_US
dc.titleФрактальний підхід до стратегічного планування підприємств готельно-ресторанного бізнесуen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Features_ of_ institutional_ support_ of_ socio-economic_development _of_ regions.pdfФрактальний підхід до стратегічного планування підприємств готельно-ресторанного бізнесу738.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.