Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4855
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Білаш, Олена Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-21T08:45:42Z | - |
dc.date.available | 2020-02-21T08:45:42Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4855 | - |
dc.description | Білаш О. В. Фрактальний підхід до стратегічного планування підприємств готельно-ресторанного бізнесу / О. В. Білаш // Актуальні проблеми обліково-аналітичного процесу в управлінні підприємницькою діяльністю: матеріали VIІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ( м. Мукачево, 19 листопада 2019 р.) / гол.ред. М.В. Реслер. - Мукачево : МДУ, 2019. - С. 171-175 | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | en_US |
dc.subject | стратегічне планування | en_US |
dc.title | Фрактальний підхід до стратегічного планування підприємств готельно-ресторанного бізнесу | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Ebben a gyűjteményben: | Тези доповідей |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
Features_ of_ institutional_ support_ of_ socio-economic_development _of_ regions.pdf | Фрактальний підхід до стратегічного планування підприємств готельно-ресторанного бізнесу | 738.49 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!