Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4855
Название: Фрактальний підхід до стратегічного планування підприємств готельно-ресторанного бізнесу
Авторы: Білаш, Олена Володимирівна
Ключевые слова: готельно-ресторанний бізнес
стратегічне планування
Дата публикации: 2019
Издательство: МДУ
Описание: Білаш О. В. Фрактальний підхід до стратегічного планування підприємств готельно-ресторанного бізнесу / О. В. Білаш // Актуальні проблеми обліково-аналітичного процесу в управлінні підприємницькою діяльністю: матеріали VIІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ( м. Мукачево, 19 листопада 2019 р.) / гол.ред. М.В. Реслер. - Мукачево : МДУ, 2019. - С. 171-175
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4855
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Features_ of_ institutional_ support_ of_ socio-economic_development _of_ regions.pdfФрактальний підхід до стратегічного планування підприємств готельно-ресторанного бізнесу738.49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.