Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4784
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дрозд, Надія Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-18T07:28:40Z | - |
dc.date.available | 2020-02-18T07:28:40Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4784 | - |
dc.description | Дрозд Н. В. Сучасні підходи до забезпечення ефективного використання потенціалу підприємства: магістерська дипломна робота ОС «Магістр» напр. підгот. спеціальності 073 «Менеджмент», освітньої програми «Менеджмент організацій» / Н. В. Дрозд; наук. кер. Т. Й. Товт. - Мукачево: МДУ, 2019. - 80с. | en_US |
dc.description.abstract | Метою написання дипломної магістерської роботи є вивчення та аналіз сучасних підходів до забезпечення ефективності використання потенціалу підприємства та проведення на прикладі УАП ТОВ «Фішер-Мукачево» комплексної діагностики процесу управління потенціалом підприємства. Проведене нами дослідження надасть можливості розробки рекомендацій для досліджуваного суб’єкта господарювання. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | потенціал підприємства | en_US |
dc.subject | ресурсні підходи | en_US |
dc.subject | методика оцінювання потенціалу підприємства | en_US |
dc.title | Сучасні підходи до забезпечення ефективного використання потенціалу підприємства | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | Untitled |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Modern_ approaches_ to _ensuring _effective_ utilization _of _the _enterprise _potential.pdf | Сучасні підходи до забезпечення ефективного використання потенціалу підприємства: магістерська дипломна робота ОС «Магістр» напр. підгот. спеціальності 073 «Менеджмент», освітньої програми «Менеджмент організацій» | 585.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.