Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4097| Title: | Магістерська випускна робота. Методичні рекомендації до виконання для студентів денної та заочної форм навчання освітньо-професійної програми «Конструювання та технології швейних виробів» спеціальності 182 Технології легкої промисловості другого (магістерського) рівня |
| Authors: | Білей-Рубан, Наталія Василівна Коваль, Тетяна Володимірівна Полуда, Світлана Нестеровна Попова, Алла Іванівна Сєдоухова, Євгенівна Віталіївна |
| Keywords: | магістерська робота технологія швейних виробів конструювання |
| Issue Date: | 2018 |
| Publisher: | МДУ |
| Abstract: | Методичні рекомендації до виконання магістерської роботи розроблено відповідно до вимог освітньо-професійної програми «Конструювання та технології швейних виробів» спеціальності 182 Технології легкої промисловості другого (магістерського) рівня. Містить загальні положення, тематику, зміст магістерської роботи, рекомендації до написання розділів і виконання графічної частини, вимоги до оформлення та критерії оцінювання роботи в цілому. |
| Description: | Магістерська випускна робота. Методичні рекомендації до виконання для студентів денної та заочної форм навчання освітньо-професійної програми «Конструювання та технології швейних виробів» спеціальності 182 Технології легкої промисловості другого (магістерського) рівня / уклад.: Білей-Рубан Н.В., Коваль Т.В., Полуда С.Н., Попова А.І., Сєдоухова Є.В. - Мукачево: МДУ, 2018 - 88с. |
| URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4097 |
| Appears in Collections: | Методичні рекомендації |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Master's degree work..pdf | Магістерська випускна робота. Методичні рекомендації до виконання для студентів денної та заочної форм навчання освітньо-професійної програми «Конструювання та технології швейних виробів» спеціальності 182 Технології легкої промисловості другого (магістерського) рівня | 3.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.