Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4092| Назва: | Аналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктів |
| Автори: | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна Беликанич, О. В. |
| Ключові слова: | заморожування «шокове» заморожування кріогенна технологія кріогенне заморожування новітні технології |
| Дата публікації: | 2018 |
| Видавництво: | МДУ |
| Опис: | Молнар-Бабіля Д. І. Аналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктів / Д. І. Молнар-Бабіля, О. В. Беликанич // Міжнародний та національний досвід суспільно-географічного розвитку туристичної галузі в умовах євроінтеграції : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (м. Мукачево, 17 жовтня 2018 року) / гол. ред. Т.Д. Щербан. - Мукачево : РВВ МДУ, 2018. - С. 235-239 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4092 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Analysis_modern_technologies_application_cryogenic_freezing_foodstuffs.pdf | Аналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктів | 852.18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.