Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                
    
    http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4092| Название: | Аналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктів | 
| Авторы: | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна Беликанич, О. В. | 
| Ключевые слова: | заморожування «шокове» заморожування кріогенна технологія кріогенне заморожування новітні технології | 
| Дата публикации: | 2018 | 
| Издательство: | МДУ | 
| Описание: | Молнар-Бабіля Д. І. Аналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктів / Д. І. Молнар-Бабіля, О. В. Беликанич // Міжнародний та національний досвід суспільно-географічного розвитку туристичної галузі в умовах євроінтеграції : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (м. Мукачево, 17 жовтня 2018 року) / гол. ред. Т.Д. Щербан. - Мукачево : РВВ МДУ, 2018. - С. 235-239 | 
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4092 | 
| Располагается в коллекциях: | Тези доповідей | 
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Analysis_modern_technologies_application_cryogenic_freezing_foodstuffs.pdf | Аналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктів | 852.18 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть | 
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

