Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
                
    
    http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4092| Title: | Аналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктів | 
| Authors: | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна Беликанич, О. В. | 
| Keywords: | заморожування «шокове» заморожування кріогенна технологія кріогенне заморожування новітні технології | 
| Issue Date: | 2018 | 
| Publisher: | МДУ | 
| Description: | Молнар-Бабіля Д. І. Аналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктів / Д. І. Молнар-Бабіля, О. В. Беликанич // Міжнародний та національний досвід суспільно-географічного розвитку туристичної галузі в умовах євроінтеграції : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (м. Мукачево, 17 жовтня 2018 року) / гол. ред. Т.Д. Щербан. - Мукачево : РВВ МДУ, 2018. - С. 235-239 | 
| URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4092 | 
| Ebben a gyűjteményben: | Тези доповідей | 
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| Analysis_modern_technologies_application_cryogenic_freezing_foodstuffs.pdf | Аналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктів | 852.18 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | 
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

