Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4088| Назва: | Види харчування в інноваційних закладах ресторанного господарства |
| Автори: | Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна Лізак, Є. М. |
| Ключові слова: | вегетаріанство роздільне харчування ресторанне господарство інноваційні заклади харчування |
| Дата публікації: | 2018 |
| Видавництво: | МДУ |
| Опис: | Гоблик-Маркович Н. М. Види харчування в інноваційних закладах ресторанного господарства / Н. М. Гоблик-Маркович, Є. М. Лізак // Міжнародний та національний досвід суспільно-географічного розвитку туристичної галузі в умовах євроінтеграції : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (м. Мукачево, 17 жовтня 2018 року) / гол. ред. Т.Д. Щербан. - Мукачево : РВВ МДУ, 2018. - С. 215-219 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4088 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Types_of_food_in_innovative_restaurants.pdf | Види харчування в інноваційних закладах ресторанного господарства | 853.11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.