Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3910
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorЧорій, М. В.-
dc.date.accessioned2019-10-24T07:21:57Z-
dc.date.available2019-10-24T07:21:57Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3910-
dc.descriptionГоловко О. М. Аналіз сучасних тенденцій організації харчування туристів Закарпаття / О. М. Головко, М. В. Чорій // Актуальні проблеми обліково-аналітичного процесу в управлінні підприємницькою діяльністю : матеріали VІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ( 22 листопада 2018 року) / гол. ред. М.В. Реслер. - Мукачево : МДУ, 2018. - С. 178-182en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectтуристиen_US
dc.subjectорганізація харчуванняen_US
dc.subjectЗакарпаттяen_US
dc.titleАналіз сучасних тенденцій організації харчування туристів Закарпаттяen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Analysis_current_trends_catering_for_tourists_in_Transcarpathia.pdfАналіз сучасних тенденцій організації харчування туристів Закарпаття743.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.